У суботу, 10 листопада, відбувся заключний тренінг в рамках реалізації в області проекту «ІГМА 3» – європейська методологія для Вінниччини».

Метою проекту було вивчення європейської методології щодо успішного працевлаштування молоді з високим ризиком безробіття та соціальної ізоляції (люди з інвалідністю, внутрішньо переміщені особи тощо), а також створення мережі організацій через підписання відповідних угод про співпрацю, які працюватимуть у сфері безробіття в 4 ключових секторах: державні інституції, організації громадянського суспільства, освітні заклади та роботодавці.

Під час зустрічі учасники обговорили результати проекту для регіону та візуалізували проекти сервісів, які б вони створили для допомоги в пошуку роботи на Вінниччині.

«Візуалізуйте свою мету – нехай у вас у голові вимальовується образ вашої кінцевої цілі. Визначайте пріоритети – регулярно виділяйте час на справи, які є стратегічно важливими для досягнення значних результатів, і це змінить ваше життя. Самовдосконалюйтесь. Працюєте над собою. І, звичайно, будуйте відносини, думайте не тільки про себе, але й про інших. Дбаючи про благо інших, ви закладаєте міцний фундамент для власного успіху», – переконана голова Вінницької обласної громадської організації «Вінницька асоціація медиків», керівник проекту Руслана Харковенко.

За її словами, саме проект «ІГМА 3» – європейська методологія для Вінниччини» покликаний допомогти здобути професію та знайти роботу своєї мрії, так як в усьому світі вищезазначена методологія ефективно використовується для поліпшення працевлаштування, у першу чергу, молоді відповідно до природних здібностей, фаху та спеціальності.

Однією зі складностей реалізації в області проекту «ІГМА 3 – європейська методологія для Вінниччини» стала відсутність в Україні такої європейської професії як «кар’єрний консультант».

Нагадаємо, що проект «ІГМА 3 – європейська методологія для Вінниччини», що став одним з переможців конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2018 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Цього року фінансову підтримку отримали 25 проектів громадських організацій Вінниччини, які співфінансуються коштами обласного бюджету на загальну суму 1 млн. грн.

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92