«Про затвердження Порядку відшкодування та Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію в Департаменті гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації»

 

Зміст матеріалів винесених на обговорення:

– проєкт наказу Департаменту гуманітарної політики облдержадміністрації «Про затвердження Порядку відшкодування та Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію в Департаменті гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації».

 

Мета проведення консультацій з громадськістю: збір пропозицій та зауважень до проєкту затвердження Порядку відшкодування та Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію в Департаменті гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

 

Строк подання пропозицій та зауважень: до 12 жовтня 2021 року.

 

Номер телефону, за яким надаються консультації з обговорюваного питання та приймаються пропозиції: (0432) 61-03-57.

 

Контактна особа: Семеняко Сергій Віталійович – головний спеціаліст – юрисконсульт Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

 

Електронна скринька для подання пропозицій в режимі електронного листування Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Письмові пропозиції надсилати за адресою: 21050 м. Вінниця, вул. М.Оводова, 33, Департамент гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації, каб. ІІІ-5.

 

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: після 13 жовтня 2021 року на офіційному веб-сайті Вінницької обласної державної адміністрації www.vin.gov.ua.

 

 

 

 

  ПРОЄКТ. Порядок відшкодування.doc