Платність: безкоштовна

Строк надання (днів): 30 календарних днів

Результат послуги: Довідка про складові заробітної плати для призначення окремим категоріям осіб у разі ліквідації державних органів, у яких особи працювали, а також перейменування (відсутність) їхніх посад.

Способи отримання відповіді (результату): Через Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради та його територіальні відділення

Акти законодавства (що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги):

Закон України «Про державну службу».

Постанова Кабінету Міністрів України щодо оплати праці державних службовців у відповідному році (затверджується щороку).

Наказ Міністерства соціальної політики від 10.05.2017 №750 «Про затвердження Порядку видачі довідок про заробітну плату для призначення пенсій окремим категоріям осіб у разі ліквідації державних органів, у яких особи працювали, а також перейменування (відсутності) їхніх посад». Постанова Управління Пенсійного фонду України від 17.01.2017 №1-3 «Про форми довідок про заробітну плату для призначення пенсії державним службовцям».

Розпорядження голови Вінницької облдержадміністрації: від 16.03.2018 №201 «Деякі питання надання адміністративних послуг облдержадміністрацією та її структурними підрозділами»; від 03.12.2015 №739 (у редакції розпорядження голови облдержадміністрації від 12.02.2018 №109) «Про затвердження Положення про Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації».