Платність: безкоштовна

Строк надання (днів): Для осіб, які не мають працездатних родичів, які зобов’язані їх утримувати за законом, зазначених у пп. 3.1 п.3 Типового Положення - не пізніше 14 днів після надходження заяви зі всіма необхідними документами.

Для осіб, які мають працездатних дітей або родичів, зобов’язаних відповідно до чинного законодавства їх утримувати, якщо вони з об’єктивних причин не можуть цього робити, зазначених у пп. 3.4 п.3 Типового Положення, рішення колегії Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації, але не пізніше 45 днів після надходження заяви зі всіма необхідними документами.

Результат послуги: Видача путівки на влаштування до Тиврівського обласного будинку – інтернату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку, Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку

Способи отримання відповіді (результату): Через Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради та його територіальні відділення

Акти законодавства (що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги):

Закони України «Про соціальні послуги», «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні», «Про адміністративні послуги».

Наказ Міністерства праці та соціальної політики України від 29.12.2001 №549 «Про затвердження типових положень про будинки-інтернати (пансіонати) для громадян похилого віку, інвалідів та дітей».

Розпорядження голови Вінницької облдержадміністрації: від 16.03.2018 №201 «Деякі питання надання адміністративних послуг облдержадміністрацією та її структурними підрозділами»; від 03.12.2015 №739 (у редакції розпорядження голови облдержадміністрації від 12.02.2018 №109) «Про затвердження Положення про Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації».