ОГОЛОШЕННЯ «Про проведення у 2018  році конкурсу соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів»

Замовник соціальних послуг: Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації (далі – Департамент),

Місце знаходження: 21036, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7, (10 поверх).

Код ЄДРПОУ: 40159685

Конкурс проводиться з метою надання послуг соціального супроводу ВІЛ-позитивних дітей та дітей віком до 18-ти міс., народжених ВІЛ-позитивними батьками, з невстановленим ВІЛ-статусом, які не охоплені соціальними послугами із залученням недержавних суб’єктів надання соціальних послуг та використанням механізму соціального замовлення.

Конкурс проводиться відповідно до Порядку здійснення соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2013 р. № 324, рішення 7 сесії Вінницької обласної Ради 7 скликання від 30.06.2016 року №124 «Про комплексну цільову програму соціального захисту населення Вінницької області на 2016-2018 роки та Наказу директора Департаменту соціальної та молодіжної політики від 02.04.2018 року        № 80.

Предмет конкурсу: надання соціальних послуг: ВІЛ-позитивним дітям та дітям віком до 18-ти міс., народжених ВІЛ-позитивними батьками, з невстановленим ВІЛ-статусом - 50 осіб.

Обсяг, якісні та кількісні характеристики соціальної послуги, що є предметом конкурсу, викладені в Додатку 1 (Специфікація) та/або повинні відповідати Державним стандартам соціальної послуги соціального супроводу сімей (осіб), які перебувають в складних життєвих обставинах.

Обсяг бюджетних коштів: до фінансування соціальних послуг в межах конкурсу залучаються кошти обласного бюджету в розмірі 120,0 тис. грн.

Місце реалізації соціального замовлення: Вінницька область.

Строк виконання соціального замовлення: липень-грудень 2018 року.

Місце отримання конкурсних пропозиція: 21036, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7, каб. 1030 (10 поверх), Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

Місце та час розкриття конкурсних пропозицій: 03 липня 2018 року о 15.00 год., за адресою: м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7, каб. 1030 (10 поверх).

Оголошення результатів конкурсної пропозиції: 08 липня 2018 року.

Вимоги до учасників конкурсу:

До участі в конкурсі запрошуються недержавні суб’єкти, які відповідають вимогам діючого законодавства та мають право надавати соціальні послуги на професійній основі та повинні відповідати критеріям діяльності суб’єктів, що надають соціальні послуги, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2012 р. № 1039 «Про затвердження критеріїв діяльності суб’єктів, що надають соціальні послуги» (Додаток 2).

Порядок та умови подання конкурсних пропозицій: для участі у конкурсі недержавні суб’єкти, які виявили намір взяти участь у конкурсі, подають КОНКУРСНУ ПРОПОЗИЦІЮ:

- складену за формою, що додається – (Додаток 3);

- в трьох примірниках;

- в окремому запечатаному конверті (зразок оформлення конверту –   Додаток 4);

Конкурсна пропозиція:

Повний комплект конкурсної документації надсилається в електронному та друкованому вигляді Департаменту у строки, зазначені в оголошенні про проведення конкурсу. Конкурсні пропозиції складаються державною мовою.

Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, покладається на учасника конкурсу.

Усі документи, що складають друкований варіант конкурсної документації, мають бути пронумеровані та скріплені у папки.

Електронні копії документів, що складають конкурсну документацію, подаються на CD-диску (з розбірливо написаною на ярлику назвою учасника конкурсу) разом із друкованим варіантом конкурсної документації.

Конкурсна документація не повертається учаснику конкурсу.

Конкурсна документація, надіслана факсом або електронною поштою, не розглядатиметься.

Форми документів, заповнені частково або без дотримання вимог, вважаються неприйнятними і до розгляду не допускаються.

Кінцевий термін подання конкурсної документації: 02 липня 2018 року до 18.00 год.

Форму конкурсної пропозиції, вимоги до її оформлення та необхідні консультації можна отримати за адресою: 21036, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7, каб. 1002 (10 поверх) Департамент соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації.

Форма конкурсної пропозиції та вимоги до її оформлення містяться у даному оголошенні, а також розміщені в мережі Інтернет (на веб-сайті Департаменту) за адресою: http://www.vin.gov.ua/dep-smp

Контакти: Шмігленко Сергій Іванович т. 66-09-13, dsmp@Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

додаток 1

додаток 2

додаток 3

додаток 4