На засіданні розглянуті питання погашення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах та єдиного соціального внеску підприємствами міста та фізичними особами, які використовують найману працю, а також результати моніторингу стосовно страхувальників, які нарахували заробітну плату найманим працівникам менше законодавчо встановленого мінімуму.

По вказаних  питаннях заслухано 20 керівників  та представників  суб’єктів господарювання міста, які надали свої пояснення щодо реального стану справ в оплаті праці найманим працівникам. Також всім присутнім  наголошено про необхідність дотримання мінімальних державних стандартів в оплаті праці найманим працівникам  та  підвищення її середнього рівня. Окремим керівникам  висловлені критичні зауваження  щодо низького рівня середньомісячної заробітної плати.

За результатами рішення комісії, враховуючи пропозиції представників Хмільницького об"єднаного УПФ України у Вінницькій області та Хмільницького відділення Калинівської ОДПІ було прийняте відповідне рішення та надані оперативні доручення щодо забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення в місті.