Тренінг організований Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА, за підтримки Державного інституту сімейної та молодіжної політики, громадської організації “Молодіжна антикорупційна агенція”.

Учасниками тренінгу стали більше 25 представників з Вінницької області, в тому числі лідери та активісти громадських та благодійних організацій, які працюють з молоддю; державні службовці, відповідальні за реалізацію молодіжної політики на місцевому та регіональному рівні; працівники інших організацій, залучених до роботи з молоддю незалежно від форми власності.

«Самої такої посади, як молодіжний працівник не має, - розповідає Ксенія Ємшена, тренерка базового тренінгу програми «Молодіжний працівник», - але є культура по всій Європі, яка пов’язана з тим, щоб навчати людей, які працюють з молоддю. Це власне є можливість обмінятись досвідом та отримати знання про те, що відбувається в Європі і в Україні стосовно молодіжної політики. Власне основний принцип, якого ми дотримуємося звучить так: «жодних рішень для молоді без молоді».»

Програма тренінгу буде тривати три дні та складатиметься з трьох модулів.

По завершенню учасники отримають сертифікат встановленого зразка про проходження Базового тренінгу «Молодіжний працівник».