Метою турніру є виховання у школярів та молоді поваги та інтересу до знань і пропаганди інтелектуальних ігор, як засобу дозвілля.

 

За першість з ігор «Що? Де? Коли?», «Брейн-ринг» та «Ерудит-квартет» змагались 39 шкільних команд та 33 дорослих команд міста і області.

 

Переможцями гри «Що? Де? Коли?» серед шкільних команд в молодшій віковій групі стала команда «Всезнайки» (ЗОШ № 31), в середній віковій групі - команда «Талісман» (ЗОШ № 4), в старшій віковій групі - команда «ЕКГ» (ФМГ № 17).

 

З 17 студентських команд у грі «Що? Де? Коли?» перше місце зайняла команда  «ТТТ» (Вінницького національного технічного університету), друге місце поділили команди  «CSS» (Вінницький національний медичний університет імені М.І. Пирогова) та команда «Грюн Херц» (Вінницького національного технічного університету).                                                                                                                      Серед дорослих команд з гри «Що? Де? Коли?» перше місце зайняла команда «TOST», друге місце – команда  «Роднічок».

 

Переможці та призери з гри «Ерудит-квартет» серед  шкільних команд - команда «ЕКГ» (ФМГ №17), серед дорослих – команда «Роднічок.

 

Переможцями гри «Брейн-ринг» серед  шкільних команд стала - команда «Зоря» (ФМГ №17), серед дорослих – команда «Роднічок.

 

138 осіб із 25 команд переможців Кубку отримали призи від міського голови.

 «Нашій команді 11 років - розповідає Сергій Штельмах, капітан команди «TOST», буквально років 3-4 ми постійно займали друге місце, тому можна сказати довго йшли до перемоги. Цей турнір не тільки дав нам можливість отримати перемогу, але й задоволення, що ми вибороли право представляти Вінницьку область на кубку України у грі «Що? Де? Коли?», який відбудеться у літку 2018року. Дякуємо організаторам та колегам за чудову гру.»