Учасниками тренінгу стали більше 50 студентів коледжу економіки та права Вінницького кооперативного інституту. На заході молодь освоїла навички роботи в команді та спробувала себе в ролі лідера, а також отримала можливість працевлаштуватись.

Приймаючою стороною заходу виступив коледж економіки та права Вінницького кооперативного інституту, який завжди відкритий до партнерства та нових можливостей. «Ми бачимо, що для студентів такі заходи - це можливість розвинути необхідні у ХХІ сторіччі навички: робота  в команді, креативність, гнучкість, вміння ефективно комунікувати та приймати нестандартні рішення. – Розповідає Олена Солоїд, проректор з гуманітарної освіти та соціальних питань. – Ми завжди готові до співпраці»

Своїми враженнями поділились учасники тренінгу:

«В тренінгу брала участь вперше. Для себе зрозуміла, що потрібно довіряти людям та брати відповідальність за роботу команди. Було повчально, весело та пізнавально. Дякую за участь», – Катя Гончарук.

«Я зрозуміла, що організатором бути дуже важко. Рада, що наша команда спрацювалась, що ми допомагали один одному і досягнули результатів, які були поставлені перед нами. Дякуєм!», – Наталія.