Під час засідання обговорено проблемні питання порушення строків виплати заробітної плати працівникам    ВФ «Вінницька картографічна  фабрика» Центру ДЗК.

Станом на 1 липня 2017 року (за статистичними даними) борги по заробітній платі на вищезазначеному підприємстві становили 366,2 тис. грн. Заборгованість із виплати заробітної плати на ВФ «Вінницька картографічна  фабрика» Центру ДЗК виникла  у 2015 році в зв’язку із відсутністю замовлень на виготовлення поліграфічної продукції і недостатністю власних обігових коштів та обсягів комерційних видань.

          З початку поточного року працівникам підприємства виплачено 122,4 тис. грн. заборгованої заробітної плати. Керівник підприємства Максим Савченко запевнив, що і в подальшому вживатиме заходів для погашення заборгованості із заробітної плати перед працівниками ВФ «Вінницька картографічна  фабрика» Центру ДЗК.

         Також, за підсумками проведеної зустрічі, досягнуто домовленість щодо подальшої координації взаємодії Відділення Національної служби посередництва і примирення у Вінницькій області з Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації щодо реалізації заходів з питань сприяння поліпшенню соціально-трудових відносин, запобігання виникненню колективних трудових спорів в регіоні та їх своєчасного вирішення.