GameWave: Create your virtual reality – це близько 30 годин лекційних та практичних занять з розробки відеоігор для віртуальної реальності. Слухачі курсу – студенти з Австрії, Бельгії, Естонії, Ісландії, Іспанії, Росії, Румунії, Сербії, Туреччини та Польщі.

Спочатку учасники вчитимуться основам геймдизайну, принципам роботи з ігровим рушієм Unity, правилам дизайну графіки у відеоіграх та азам роботи у геймдев-команді.

Здобуті знання та навички студенти показуватимуть на своїх проектах, які презентуватимуть по закінченню навчання. За даними головного сайту BEST, ціна курсу – 36 євро.

На сайті також можна знайти інформацію, як вінницькі студенти запрошували на літнє навчання іноземців до Вінниці:

Ми пропонуємо вам зануритися в неймовірний світ розробок ігор й опанувати все необхідне, щоб розпочати свою стрімку кар’єру в світі відеоігор. І це все в неймовірній атмосфері нашого прекрасного міста фонтанів, безкінечної радості. Поєднатися з неперевершеною українською природою і прекрасною екзотичною культурою, насолодитися легендарними українськими літніми ночами, наповненими співами солов’я, скуштувати неперевершені українські страви.