Ці подарунки для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітей військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов`язків, дітей із малозабезпечених і багатодітних сімей, дітей загиблих героїв Небесної сотні, дітей вимушено переміщених осіб із АР Крим, Донецької та Луганської областей, дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, дітей, батьки яких загинули, постраждали в АТО, ООС чи беруть безпосередню участь в операції Об'єднаних сил.

Отримали подарунки та доставлять їх дітям районів та міст області керівники районних державних адміністрацій та міст обласного значення.

Також подарунки передані дітям, які наразі перебувають у комунальних закладах «Обласний комплексний центр надання соціальних послуг» та «Козятинський обласний соціальний центр матері та дитини».

«Сподіваюсь, що цей святковий настрій у дітей  залишиться надовго! З Новим  Роком та Різдвом Христовим!» – зауважив Сергій Борзов.