Термін реалізації проєкту: 1 липня 2020 року – 31 грудня 2021 року

Бюджет - 358 000

Проєкт фінансується програмою польського співробітництва задля розвитку Міністерства закордонних справ Польщі та Державним департаментом США.

Мета – розвиток компетенцій об’єднаних територіальних громад у сфері соціальної допомоги та підвищення кваліфікації фахівців соціальної сфери, що, у свою чергу, має допомогти у наданні якісних соціальних послуг жителям громад.

Кожен учасник проєкту візьме участь у циклі тренінгів з управління наданням соціальних послуг в ОТГ та з написання проєктних заявок, а також у навчальних поїздках до Польщі. Найактивніші учасники матимуть можливість отримати кошти на реалізацію власних ідей в рамках Фонду малих проєктів.

Знання, отримані під час проєкту, допоможуть учасникам в подальшому розвитку надання якісних послуг у соціальній сфері в ОТГ, а отриманий досвід вони зможуть використати у процесі подачі заявок на отримання коштів з інших джерел.

Вимоги до об’єднаних територіальних громад, які бажають взяти участь у проєкті:

Громада є спроможною, надає соціальні послуги населенню та має для цього необхідні структури та кадри.

Готовність делегувати 2 представників для участі у навчальних семінарах. Обов’язковою умовою є участь фахівця зі сфери соціальних послуг (напр., керівник Територіального центру соціального обслуговування) та особи зі складу виконкому ОТГ, відповідальної за соціальні питання.

Готовність взяти участь у всіх навчальних заходах програми є обов’язковою умовою для подачі заявки на співфінансування в рамках Фонду малих проєктів.

Заповнити анкету для участі у проєкті

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…

Заявки приймаються до 15 липня!

Оголошення результатів - 24 липня!