З метою розв’язання житлово-побутових питань, з якими звертаються члени сімей загиблих та поранених військовослужбовців та на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 407 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок» в межах виділеного фінансування здійснювалось забезпечення житлом. Таким чином, у 2016 році придбано житло для 3 сімей учасників АТО, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок на загальну суму майже 1,5 млн. грн.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 719 «Питання забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов» виплачено грошову компенсацію на придбання житла 25 сім’ям загиблих військовослужбовців та інвалідам І-ІІ групи з числа учасників АТО, які перебували на квартирному обліку станом на 1 грудня 2016 року на загальну суму 13,5 млн. грн.

За даними Департаменту цивільного захисту обласної державної адміністрації, станом на 1 квітня 2017 року у зазначеній черзі на поліпшення житлово-побутових умов перебуває 11 сімей військовослужбовців.