На тренінгу учасники дізнались, хто такий «молодіжний працівник»; що означає «молодіжна політика»; до яких інституцій можна звертатись у своїй роботі з молоддю; яким чином формувати команду; якими якостями, навичками, компетенціями повинен володіти молодіжний працівник, щоб його робота була ефективною; яку роль відіграє молодь в ОТГ та як молодь може змінювати свою ОТГ на місцях, і що для цього потрібно робити.

Унікальність тренінгу полягала в тому, що на нього були запрошені, як працівники громадського сектору так і державні службовці об’єднаних територіальних громад, які працюють з молоддю. Це надало можливість обмінятися досвідом і отримати певні знання для спільної реалізації регіональної молодіжної політики.

Тренерами були Оксана Салівончик та Світлана Громцева, які за ці три дні надали представникам ОТГ з Вінницької області багато корисних порад та поділилися своїм досвідом.

Локацією для проведення тренінгу став  Вінницький обласний молодіжний центр "Квадрат", один із найкращих та найсучасніших молодіжних центрів України.

Отримані знання учасники забрали у свої ОТГ.

 

#ЗаболотнаІнформує

#ДСМП

#МолодіжнийПрацівник

#youthworkerUA