Про важливість проблеми торгівлі людьми, перед переглядом фільму виступили: начальник управління сімейної політики та оздоровлення Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Світлана Ярмоленко, заступниця Вінницького міського голови Галина Якубович.

У панельній дискусії, яка розгорнулась після завершення фільму, експертами виступили: начальник управління сімейної політики та оздоровлення Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністраціїСвітлана Ярмоленко, начальник управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції України у Вінницькій області полковник поліціїКирило Доценко та заступник директора Вінницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  Ольга Слободяник

Учасники перегляду обговорили історію про людину, яка прагне вирватися з полону та тривалий час знаходиться в умовах морального та фізичного гноблення,  та ще більше закцентували увагу на сучасних тенденціях та ризиках торгівлі людьми. По завершенні  заходу лунало твердження, що тільки наша налагоджена співпраця з іншими суб’єктами, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми, забезпечить якість і ефективність допомоги постраждалим особам. Не бути байдужим основне гасло, яке ще більше об’єднало присутніх на заході.

Під час проведення заходу була розповсюджена інформаційна продукція з питань протидії торгівлі людьми: листівки, буклети, наліпки, браслети.