Спільне підприємство «Дністрове гроно». Заборгованість із виплати заробітної плати станом на 01.07.2019 становить 92,2 тис. грн. Арбітражним керуючим здійснюються заходи по організації інвентаризації майна боржника, проводиться робота по поверненню відсутнього майна.

ВАТ «Жмеринський завод «Сектор». Заборгованість із виплати заробітної плати станом на 01.07.2019 становить 6,8 тис. грн. Триває процес ліквідації дочірніх підприємств банкрута. Здійснюються заходи, що передбачені процедурою ліквідації боржника, для затвердження господарським судом звіту арбітражного керуючого (ліквідатора) та ліквідаційного балансу.

ДП «Бджільнянський спиртовий завод». Заборгованість із виплати заробітної плати станом на 01.07.2019 становить 893,3 тис. грн. Підприємство внесено до переліку підприємств, що не підлягають приватизації, тому впровадження інших процедур крім розпорядження майном не є можливим.

Вказаний захід направлено на здійснення аналізу стану погашення заборгованості із заробітної плати та платежів до Пенсійного фонду України на підприємствах-банкрутах Вінницької області та основних причин, що перешкоджають виплаті вказаної заборгованості працівникам боржника.

Загальна сума заборгованості із заробітної плати в області, за даними статистики, станом на 01.07.2019 року на 17 підприємствах-банкрутах становила 10754,7 тис. грн., з яких - 6 державних підприємств із заборгованістю по заробітній платі на загальну суму 2768,8 тис. грн.#