На підприємстві офіційно працевлаштовані 1616 працівників, які працюють в три зміни, і штатна чисельність яких поступово зростає. 
Варто зазначити, що понад 50% - це особи віком до 35 років, 97 осіб – особи з інвалідністю.
Також, за участі соціальних партнерів на підприємстві було проведено засідання «круглого» столу з нагоди Всесвітнього дня охорони праці, у якому взяли участь Управління Держпраці у Вінницькій області, Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Вінницькій області.
Представники Держпраці вкотре нагадали про відповідальність за безпеку правників лежить на плечах підприємства, на її керівниках зокрема. Адже саме вони відповідають за допуск працівників до роботи та контролюють їхню діяльність. Разом з тим, працівники несуть відповідальність за дотриманням усіх норм та правил, встановлених на підприємстві. 
Директор ДПЕС Олександр Тіщенко ознайомив гостей заходу із виробництвом підприємства, яке відповідає нормам щодо безпеки праці, виробничими приміщеннями, їдальнею для персоналу та медпунктом, які оснащені сучасними засобами та приладами.