У зустрічі також взяли участь заступник голови Федерації профспілок області В. Слободянюк, страховий експерт з охорони праці відділу профілактики страхових випадків управління виконавчої дирекції ФССУ у Вінницькій області С.Затайдух.
В ході засідання учасники обговорили низку питань, пов’язаних з організацією та проведенням в області у 2019 році Тижня охорони праці.

За пропозицією Natalia Kviat у холі Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА (на І поверсі) буде організовано виставку робіт учасників VIII Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Охорона праці очима дітей», відкриття якої відбудеться у понеділок 22 квітня.

Також під час роботи оргкомітету було визначено окремі завдання щодо проведення зустрічей з трудовими колективами за тематикою «Безпечне та здорове майбутнє праці», проведення відкритих уроків «28 квітня – День охорони праці» для школярів та студентів навчальних закладів усіх рівнів акредитації, шляхи залучення зацікавлених громадських організацій, спілок та інших об’єднань до процесу формування політики щодо покращення умов безпеки і гігієни праці працівників тощо.
За результатами засідання оргкомітету підготовлено рекомендації щодо проведення тижня охорони праці на підприємствах, в установах, організаціях, навчальних закладах області.