На початку засідання директор Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА Natalia Zabolotna розповіла присутнім про реалізовані проекти та заходи на виконання вищезазначеної програми, проаналізувала фінансування програми з початку дії програми, стан реалізації політики у сфері національно-патріотичного виховання в районах та містах обласного значення Вінницької області.
"Ми обов'язково надішлемо цю презентацію на районні державні адміністрації та міські ради міст обласного значення для подальшого аналізу діяльності у зазначеній сфері. Крім того, потрібно намагатись якнайбільше залучили інші райони до роботи, спрямовуючи проведення масштабних зааходів у районних центрах, а не лише у Вінниці", - зазначила наприкінці своєї доповіді Наталя Заболотна.
Після виступу директорки Департаменту присутні мали можливість заслухати більш детальну інформацію про реалізацію наймастабніших заходів протягом року. Так, розповідали про свої заходи Володимир БарцьосьПавло КравченкоВолодимир ВоловодюкВалентина ШпакОльга Малиновская (Olga Malinovskaja).