Цього разу, 50 сімейних пар були запрошені до перегляду комедії у драматичному театрі імені Садовського. На суд глядачів була представлена п'єса грецького драматурга Дімітріса Псафаса «Потрібен брехун!» 
Хто ж він, цей брехун? Звичайний хлопець, який має талант «обвести навколо пальця» будь-кого. І, звичайно, він просто знахідка для народного обранця - депутата (ці діячі вже давно і всюди перетворилися на комічних персонажів), який наобіцяв довірливому народу «золоті гори», а після виборів мирно спочивав на лаврах слави! Так, брехун для нього - знахідка, якби не один нюанс - хлопець пристрасно закохався у дружину народного обранця. Ні, це не соціальна сатира в дусі Арістофана, а просто відпочинок для всієї родини. З пригоршнею роздумів навколо старої істини, про яку часто забувають: якщо постійно брехати, тобі вже ніхто не повірить. Навіть, якщо ти будеш щирий як ніколи!
Похід у театр завжди наповнений романтикою та неповторною атмосферою, і наші пари змогли сповна її відчути та «доторкнутись» до прекрасного.