З вітальним словом до студентства звернувся голова Вінницька обласна державна адміністрація Валерій Коровій, який виразив свою повагу до молодіжного органу та спільної справи, якою зайнята молодь регіону, а також побажав плідного дня та ефективної роботи Студентська Рада Вінниччини ІІ каденції!
Опісля цього депутатка Вінницька обласна Рада та громадська діячка Лариса Білозір виступила із мотиваційною промовою, в якій закликала молодь до активної праці в громадському секторі, адже за нами не лише майбутнє, а й сьогодення!
Після кава-брейку кандидати на посаду голови Студентська Рада Вінниччини, та її Президії представили передвиборчі програми – кожен кандидат зміг розказати про себе та свої плани роботи в СРВ.
Згодом відбулось голосування, в ході якого було сформовано керівний склад Студентська Рада Вінниччини, а саме:
Головою Студентська Рада Вінниччини став Олександр Мельник – голова Студентська Рада Вінниччини І скликання та студент Вінницький національний аграрний університет - ВНАУ, який пообіцяв довести початі ініціативи до кінця та ще більше залучити молоді до студентських активностей!
Першим заступником голови Студентська Рада Вінниччини стала Marina Yanush – екс-голова комітету із соціальних питань та студентка ВТЕІ КНТЕУ.
Заступником голови Студентська Рада Вінниччини по роботі з районами став Oleksandr Sytnyk – студент Іллінецького державного аграрного коледжу та колишній член соціального комітету.
І секретарем стала Оля Плотнікова – студентка Студентське Самоврядування.
І тепер до голів комітетів:
Комітет із соціальних питань – Тетяна Даценко (Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського);
Комітет з міжнародної діяльності – Julia Labunets (Вінницький Технічний Коледж);
Комітет зв’язків з громадськістю та владою – Вікторія Проценко(ВТЕІ КНТЕУ);
Культурно – масовий комітет – Ірина Лозова (Студентське Самоврядування);
Освітній комітет - Yulia Zhlobnytska (Донецький національний університет імені Василя Cтуса);
Правовий комітет – Анна Оцвера (Донецький національний університет імені Василя Cтуса).
Отже, тепер, коли керівний склад Студентська Рада Вінниччинисформований, ми переміщаємось у креативний простір CHERDAKдля знайомства, цікавих тренінгів та роботи в комітетах. Уже сутеніє, але Студентська Рада Вінниччини навіть не збирається відпочивати – попереду важкий, але надзвичайно насичений вечір!