Новорічні свята наближаються, тому ми розпочинаємо подорожі за новорічним настроєм до м. Клавдієво на фабрику ялинкових прикрас. Всього планується чотири поїздки. 
20 листопада 2018 року 46 дітлахів учасників АТО та членів сімей загиблих учасників АТО Літинського, Козятинського, Липовецького районів та м. Вінниця вирушили у першу подорож до фабрики ялинкових прикрас, яка працює ще з 1948 року. 
Клавдіївська фабрика ялинкових прикрас на околиці Києва зберігає традиції майстерності виготовлення ексклюзивних скляних ялинкових іграшок вже багато десятиліть і є своєрідним законодавцем моди в новорічній індустрії. Фабрика, яка обробляла скло для медичних потреб, перетворилася на найбільшого виробника новорічної продукції в Східній Європі. На цей час ялинкові прикраси з Клавдієво відомі не тільки в межах України, а й далеко за її простори. Кулями ручної роботи українських майстрів прикрашають ялинки й домівки в Франції, Німеччині, США, Швейцарії, Грузії, Австрії, Італії.
Діти побували одразу в декількох цехах та переглянули весь цикл створення авторської ялинкової прикраси, а саме «Склодувний цех», «Цех сріблення», «Художній цех», «Музей ялинкових іграшок» (Музей складається ще з трьох зал: казкове місто в мініатюрі, старовинна та сучасна іграшка, та унікальний зал під назвою - “Ермітаж”), «Чарівна кімната з сюрпризом», «Пошта Діда Мороза», «Супермаркет ялинкових іграшок». 

Новорічний настрій забезпечено усім відвідувачам!