Партнерами на регіональному рівні виступають Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА та Вінницька громадська організація «Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця».
Кожен герой проекту - перш за все особистість, яка має право на гідне життя і рівні з іншими можливості. Герої - люди зі своїми почуттями, мріями і планами, можливостями й потребами. Кожна історія це невелике одкровення, призма, через яку ми можемо поглянути на своє ставлення до людей з інвалідністю, на те, наскільки доступна їхнє навколишнє середовище, наскільки різноманітні і широкі можливості для розвитку і реалізації їхнього потенціалу, які умови надаються їм в Україні для включення в повноцінне життя суспільства і збереження почуття власної гідності.
Серед героїв виставки ви побачите дітей, підлітків і дорослих, громадян України, майбутніх і справжніх батьків, представників творчих і прикладних професій, тих, кого прийняли на роботу і тих, хто не може працевлаштуватися, жителів великих і малих міст, а також сільської місцевості. 16 шведських і 10 українських історій, представлених в рамках фотовиставки, закликають кожного задуматися про причини виникнення соціальних перешкод, з якими стикаються дорослі і діти з інвалідністю в процесі досягнення своїх цілей.