Нам тут пощастило. Ми маємо міцне і надійне плече підтримки з боку керівництва Вінницької області та міста Вінниці, для яких саме соціальна сфера є пріоритетною. 
Саме про досягнення соціальної сфери області на святі було презентовано відеоролик «Вінниччина соціальна».
Працівників соціальної сфери привітали голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник та заступник Вінницького міського голови Галина Якубович, які нагородили 110 працівників удостоєних державних нагород, відзнак Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства соціальної політики України, Вінницької обласної державної адміністрації та обласної ради.
У своїй вітальній промові, директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталя Заболотна зазначила: «Соціальна сфера - сукупність низки сфер та галузей, підприємств та організацій, які пов’язані між собою, визначають та формують спосіб і рівень життя людей, їх добробут і споживання соціальних послуг.
Але за всім цим стоять досвідчені фахівці, професіонали своєї справи, які самовіддано працюють для людей та на благо людей, які у своїй професії поєднали знання, вміння, навички, силу духу, велич людського серця, щирість і тепло душі. 
Це тому, що діапазон населення, з яким працюють спеціалісти цієї професії, - від зовсім маленьких громадян нашої держави до людей з великим життєвим досвідом і мудрістю.
Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, працівники соціальної сфери роблять вагомий внесок у розбудову демократичного, справедливого громадянського суспільства.
Сердечно бажаємо вам, вашим родинам, міцного здоров’я, щастя, радості, невичерпної життєвої енергії, цінувати життя, любити рідну Україну та бути щирими на добро!
І нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!»
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди свята директора Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталю Заболотну нагороджено нагрудним знаком Федерації профспілок Вінницької області.
Особливою окрасою свята став святковий концерт, на який були запрошені знамениті творчі колективи та естрадні виконавці Вінниччини.
Надзвичайно вражаючими були виступи лауреата міжнародних конкурсів і фестивалів Народного ансамблю танцю «Радість», лауреатки та володарки «Голос діти», «Яскраві діти України» та «Чорноморські ігри» Тетяни Олексієнко, відомої вінницької джазової співачки Ольги Плакидюк, школи танцю «Болеро», учасниці проектів «Голос діти», «Кращі 100 дітей України», двічі переможниці у конкурсі «Чорноморські ігри» Дарини Красновецької, яка представлятиме Україну на дитячому Євробаченні, переможець телевізійного проекту «Голос країни» Олександр Онофрійчук, Наталка Бурмистрова та гурт «Експромт».