Реалії та перспективи». Учасники форуму – директори територіальних центрів соціального обслуговування(надання соціальних послуг), будинків-інтернатів геріатричного профілю та центрів надання соціальних послуг, а також представники громадських організацій, які працюють з людьми похилого віку. 
Під час форуму директорка Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна (Natalia Zabolotna) представила напрацювання і здобутки Департаменту у напрямку активізації людей похилого віку у культурно-дозвіллеву діяльність. Спікерами теоретичного блоку заходу були практикуючий психолог, лікар-геріатр (м. Вінниця), запрошені спеціалісти у сфери надання інноваційних послуг (м. Київ). Практична частина форуму передбачала здійснення SWOT- аналізу актуального на сьогодні питання – залучення громадських організацій до надання соціальних послуг людям похилого віку, в результаті якого визначили слабкі та сильні сторони зазначеного питання, можливості та ризики. 
Отримані знання та досвід учасники форуму зможуть використати для надання якісних соціальних послуг старшим жителям області.