Адже кінні прогулянки (іпотерапія) - це не тільки приємне проведення часу, але і спосіб вилікувати багато хвороб і підтримати фізичну форму, живий масажер або лікувальні прогулянки верхи на коні. Інтенсивне тепло, яке передається нам від цієї величезної істоти під час безпосереднього контакту, активізує кровообіг. Крім того, коні сприятливо впливають і на нашу психіку, заряджаючи нас своєю позитивною енергією. Вважається також, що регулярні заняття верховою їздою дуже корисні невпевненим у собі людям, оскільки сприяють стійкому підвищенні самооцінки. 
Діти отримали величезне задоволення та безліч вражень від спілкування з кіньми - годували смаколиками, "спілкувалися", вчилися азам верхової їзди.

Захід "Диво спілкування з конями" проводиться безкоштовно для всіх бажаючих діток від 9 до 16 років, які проживають у місті Вінниці та Вінницькій області.
Наш дружній партнер - приватна стайня "Altera Vita". В програмі - годування коней, унікальне "спілкування" з ними та 30 хвилинне катання.

Графік до кінця літа такий: до кінця літа - понеділок та середа. Групи по 6 дітей. Бусік (білий фольксваген Т5) виїжджатиме від парковки за "Книжкою" о 9.00. 
Звертаємо увагу!
Оскільки бажаючих дуже багато (а групи по 6 осіб) обов'язковий попередній запис. Кількість відвідувань необмежена, але з дотриманням черговості.

З метою відвідування проводиться попередній запис з 10.00 до 17.00 год. за тел.: (068)847-61-84; (063)261-40-86.
Контактна особа Відділу допомоги учасникам АТО - Irina Voytenko.