Справжнім сюрпризом став приїзд на захід Віктор Бронюк та Александр Теренчук (Alexandr Terenchuk). Лідер гурту "ТІК" розповів про свій шлях до великої сцени, а Олександр згадав часи, коли виступав у КВН у складі команди "Вінницькі перці" та історію створення таких проектів як "Ліга сміху", "Країна У", "Ігри приколів", "Одного разу під Полтавою". Учасники настільки захопились спілкуванням, що не могли відпустити гостей та знаходили ще безліч питань, на які хотіли отримати відповідь.
Крім того, учасники зустрілись з головою обласної державної адміністрації Валерій Коровій, який презентував відділу молодіжної політики та взаємодії з громадськими організаціями Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА сучасну ділову настільну гру "Світ громад", та поспілкувався з учасниками про проблеми Вінниччини, які існують сьогодні та кроки для їх вирішення. 
Ввечері на учасників форуму чекало Свято Івана Купала, плетення вінків, запуск їх на воду, танці, пісні та інші розваги, які завершились Купальською ватрою.