Під час заходу начальник Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області, заступник голови обласної комісії Юрій Круголь поінформував присутніх про втілення загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право!».
У свою чергу, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області Марина Лукіянова детально поінформувала про реалізацію права на безоплатну правову допомогу для населення області.
Також значна увага була приділена актуальним питанням щодо легалізації заробітної плати та внесених змін до пенсійного законодавства, про що поінформувала начальник ГУ Пенсійного фонду України у Вінницькій області Олена Корчака.
Про ключові аспекти впровадження Концепції «Нова українська школа» в закладах освіти області розповіла присутнім заступник директора Департаменту освіти і науки ОДА Олена Чорна, зазначивши про основні переваги реалізації освітньої реформи.
Підбиваючи підсумки наради, голова обласної Ради Анатолій Олійник зауважив, що усі заслухані пропозиції будуть включені до порядку денного чергової сесії обласної Ради.