Під час конференції представники координаційних рад та громадських об’єднань з інших областей України поділились досвідом проведення заходів у сфері національно-патріотичного виховання, співпраці з органами державної влади та місцевого самоврядування. Надзвичайно цікаво було почути про роботу у цій сфері східних областей України.

31 травня у м. Буча відбулось виїзне засідання колегії Міністерства молоді та спорту, під час якої учасники Всеукраїнської конференції «Координація» представили результати своєї роботи. До засідання долучились Олександр Мельник, заступник директора Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації та Анастасія Гайдей, начальник відділу молодіжної політики та взаємодії з громадськими організаціями.

Після засідання колегії разом з Міністром молоді та спорту України Ігорем Ждановим усі учасники мали можливість відвідати Бучанський міський парк та розглянути локації, на яких громадські організації, що працюють у сфері національно-патріотичного виховання, презентували свою діяльність.

1."Пласт" - презентація діяльності організації.

2."Молодіжний націоналістичний конгрес" - тренінгові курси та вишколи для молоді, презентація роботи.

  1. Громадська організація "Юнацький корпус" (АЗОВ) – показові виступи навчального вишколу.
  2. Громадська організація "Український легіон" (тактична медицина).
  3. Громадська спілка "Всеукраїнське об'єднання військово-патріотичних клубів" - показові виступи вихованців клубів.
  4. Громадська ініціатива "Корінь нації" - презентація патріотичних екскурсій Київщини.

7. Клуб з національно-патріотичного виховання м. Бучі - тренування з розбирання та збирання автомату.