«Сьогоднішня поїздка є яскравим прикладом взаємодії влади та громадськості. Адже ініціативу нам подала громадська організація ВА «Асоціація ветеранів, інвалідів та волонтерів АТО», з якою ми вже третій рік впроваджуємо різнопланові цікаві проекти з розвитку сімейного дозвілля учасників антитерористичної операції, так і психологічного сімейного розвантаження. На них і випала організаторська місія. Зібравши ресурси, ми організували в першу поїздку 45 діток загиблих і поранених бійців АТО, учасників АТО з Вінницької області. Під час триденної подорожі дітки відвідають місто Яремче, відвідають сувенірний ринок, побувають на водоспадах Пробій та Гук, оглянуть вольєрне господарство «Зачароване озеро», прогуляються стежками Довбуша. Також у планах відвідування фортець у м. Хотин та м. Кам’янець-Подільський. Окрім того, розуміючи цільову аудиторію, з якою ми працюємо, в групі супроводжуючих є психолог, який підготував програму з цікавими та, водночас, іграми і майстер-класами психологічного спрямування для того, щоб підтримати дітей. Отож програма досить насичена. Тому переконана, що наші дітки отримають масу позитивних і незабутніх вражень», розповіла директорка Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна.
Бажаємо щасливої дороги дітям, яскравих нових вражень та гарного відпочинку! Надалі прозвітуємо про їхнє перебування у Карпатах. Чекайте на фото.
Заходи для вказаної категорії громадян проводяться за ініціативи Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації в рамках виконання Обласної комплексної цільової програми підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 7 сесії обласної Ради 7 скликання від 30.06.2016 №123.