Захід відбувся за сприяння Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА на виконання Обласної комплексної програми підтримки сім’ї, запобігання домашньому насильству, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми на період до 2021 року.

Завдяки тренінгу фахівці Якушинецької громади підвищили свою обізнаність у виявленні, ідентифікації, та наданні дієвої допомоги у сфері протидії торгівлі людьми. «Поінформований – значить озброєний. Коли знаєш, як діяти в тій чи іншій ситуації, куди необхідно звернутись за допомогою - то набагато легше допомогти особі», - зауважила учасниця тренінгу-семінару Вікторія Михайлюк.

На завершення заходу учасники обмінялись думками та досвідом у сфері протидії торгівлі людьми та погодились, що саме співпраця є найбільш ефективною у боротьбі з сучасним рабством та наданні допомоги особам, які постраждали від цього злочину.

Всім учасникам тренінгу були надані інформаційно-роз’яснювальні матеріали щодо протидії торгівлі людьми та надання допомоги постраждалим особам.