Індекс виробництва промислової продукції по харчовій галузі області складає 103,2% до відповідного періоду 2016 року

Згідно даних Головного управління статистики у Вінницькій області підприємствами харчової і переробної промисловості області за січень - вересень 2017 року до показників відповідного періоду 2016 року збільшено обсяги виробництва:

     - м’яса свиней свіжого чи охолодженого – на 0,1%;

    - м’яса свійської птиці свіжого чи охолодженого – на 87,6%.;

    - виробів ковбасних – на 9,4%;

    - соків фруктових та овочевих – на 14,1%;

    - овочів з додаванням оцту чи оцтової кислоти – на 2,3%;

    - олії  соняшникової нерафінованої  – на 14,2%;

    - молока рідкого обробленого – на 1,4%;

    - сирів сичужних та плавлених -  на  8,4%;

    - масла вершкового  - на  4,5%;

    - продуктів молоковмісних  - на 11,9%;

    - маргарину і жирів харчових  -  на 0,8%;

    - борошна – на 5,3%;

    - крупів – на 30%;

     - напоїв безалкогольних – на  10,6%.

   - молока і вершків сухих – на рівні попереднього року;

© Вінницька обласна державна адміністрація.

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International 21050 м. Вінниця вул. Соборна 70 Тел. (0432) 59-21-10, Тел./факс 59-21-28 email: oda@vin.gov.ua