Стан харчової промисловості в області

Індекс та обсяги виробництва

        Згідно даних Головного управління статистики у Вінницькій області за січень-серпень 2017 року індекс виробництва промислової продукції  по харчовій галузі області, порівнюючи з відповідним періодом 2016 року, складає 105,4%. 

         Підприємствами харчової і переробної промисловості області за    січень - серпень 2017 року до показників відповідного періоду 2016 року збільшено обсяги виробництва:

    - м’яса великої рогатої худоби свіжого чи охолодженого -  на 2,4%; 

    - м’яса свиней свіжого чи охолодженого – на 7%;

    - м’яса свійської птиці свіжого чи охолодженого – в 2 р.;

    - виробів ковбасних – на 6,9%;

    - соків фруктових та овочевих – на 15,5%;

    - овочів з додаванням оцту чи оцтової кислоти – на 25,1%;

    - олії  соняшникової нерафінованої  – на 20%;

    - молока рідкого обробленого – на 1,4%;

    - сирів сичужних та плавлених -  на  7,1%;

    - масла вершкового  - на  5,9%;

    - продуктів молоковмісних  - на 12,6%;

    - маргарину і жирів харчових  -  на 0,7%;

    - борошна – на 6,6%;

    - крупів – на 40,3%;

    - напоїв безалкогольних – на  15%.

 зменшено обсяги виробництва:

     - м’яса свійської птиці замороженого – на 31,6%;

     - молока і вершків сухих – на 0,7%;

     - спредів та сумішей жирових – на 48,6%;

     - джемів та желе фруктових – на 8,5%;

     - хліба і хлібобулочних виробів – на 6%.

     - печива солодкого та вафлів – на 4,7%.

© Вінницька обласна державна адміністрація.

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International 21050 м. Вінниця вул. Соборна 70 Тел. (0432) 59-21-10, Тел./факс 59-21-28 email: oda@vin.gov.ua