Підприємства харчової і переробної промисловості області збільшили обсяги виробництва:

 

    - м’яса великої рогатої худоби свіжого чи охолодженого -  на 9,9%

    (10,5 тис. тонн);

    - виробів ковбасних – на 18,4% (6,4 тис. тонн);

    - соків яблучних – на 58% (2,2 млн. дал.);

    - овочів консервованих – на 24,3% (2,7 тис. тонн);

    - джемів та желе фруктових – на 19,1% (20,4 тис. тонн);

    - цукру – на рівні минулого року (219,8 тис. тонн);

    - маргарину  - на 2,2% (16,2 тис. тонн);

   - молока та вершків згущених – на 0,3% (1,9 тис. тонн);

    - сирів тертих, не плавлених -  на  16,5% (9,2 тис. тонн);

    - тістечок – на 0,2% (2,6 тис. тонн);

     - води не підсолодженої – на  20,3% (2,7 млн. дал.);

    -  води з додаванням цукру – на 7,5% (7,3 млн. дал.).