Господар заходу – директор СТОВ «Авангард» ознайомив учасників із досягненнями та розповів про зацікавленість аграріїв у зростанні врожайності шляхом запровадження нових сортів як зернових, так і технічних культур.

   Начальник управління організації виробництва продукції рослинництва та технічної політики департаменту Василь Темченко розповів про перспективи розвитку рослинництва в регіоні та акцентував увагу на сортах вітчизняної селекції озимих культур. Саме цей напрямок є пріоритетом державної політики  в агропромисловому комплексі.

    Олександр Артющенко – директор департаменту продаж ТОВ АФ «Сади України» ознайомив учасників семінару із високоврожайними гібридами соняшника, кукурудзи та озимої пшениці.

   Серед гостей заходу були представники фірм, які пропонують сучасну сільськогосподарську техніку, дрони для вивчення стану посівів і дисикації, а також теплогенератори для зерносушарок, що працюють на альтернативних видах палива(пилетах). «Райффайзен Банк Аваль» озвучив низку партнерських програм фінансування, що дозволяють купувати техніку, обладнання, засоби захисту на вигідних умовах