Зменшено експорт яловичини – на 37,2% (980,9 тонн), м’яса і субпродуктів домашньої птиці – на 32,3% (54,5 тонн), круп зернових - на 46,3% (623 тонни), цукру – на 45,9% (48,7 тис. тонн), кондитерських виробів з цукруна 29,8% (8,7 тонн).

У порівнянні до аналогічного періоду минулого року припинили експорт м’яса дрібної рогатої худоби (козлятина та баранина) та спирту етилового неденатурованого (харчового).

За цей же період імпортовано продукції  на 1,9 млн. дол. США, що на 39,1%  більше  показника аналогічного періоду 2017 року. 

         Збільшено імпорт яловичини – на 22% (329,3 тонни) та свинини – на 70% (95 тонн).

         Зменшено імпорт риби свіжої, охолодженої чи замороженої – на 30,9% (234,2 тонн) та виробів кондитерських з цукру – на 11,1% (105,2 тонн).

Імпорт м’яса і субпродуктів домашньої птиці залишився на рівні аналогічного періоду минулого року і становить - (42 тонни).

У порівнянні до аналогічного періоду 2017 року почали імпортувати: масло вершкове та інші молочні жири – (20 тонн) та хліб і кондитерські вироби – (0,7 тонн).

В той же час припинили імпортувати вина натуральні виноградні.